Canterra eies av de ansatte, og vår ambisjon er å være et prosjektfaglig ekspertmiljø - til beste for våre kunder, medarbeidere og et bærekraftig samfunn.

 

Om Canterra

Canterra AS eies av de ansatte. Vi er gode kollegaer som har bred erfaring fra komplekse prosjekter innen bygg, infrastruktur og teknologi.

Vi har ingen bindinger til leverandører eller andre aktører. Det er viktig for oss at vi opptrer nøytralt når vi bistår våre kunder i utredninger og gjennomføring av prosjekter. Våre kunder og samarbeidspartnere skal kunne stole på at vi forvalter den tillit de gir oss på en trygg og etterrettelig måte.

Prosjekter

Vi bistår i alle faser av prosjekters gjennomføring. Dette omfatter bistand til å sikre at ambisjoner og strategier utvikles til godt definerte behov, mål og alternative løsninger, og til forutsigbar og effektiv gjennomføring av valgte prosjekter. Vi er opptatt av at prosjektets leveranser tas i bruk på en måte som gir ønskede nytteeffekter. Vi vil skape nyttige løsninger og dele vår kreativitet og kompetanse med våre kunder.

Vår ambisjon er å etablere oss som et velrenommert prosjektfaglig kompetansemiljø hos ledende aktører i privat og offentlig sektor i Norge. Vi jobber primært innenfor helse, samferdsel, bygg og offentlig sektor.

Vi er del av et nettverksbasert strategisk samarbeid mellom likeverdige og komplementære ekspertmiljøer – noe som sikrer både smidighet og skalerbar styrke til beste for våre kunder og deres behov i årene som kommer.

Lang erfaring

Canterra er et ungt selskap, men gründerne og selskapets forretningsidé trekker en linje tilbake i tid, til Terramar AS, som var et av landets fremste prosjektmiljøer i perioden 1987 til 2015. De som kjenner oss fra denne perioden vil kjenne igjen menneskene, kvaliteten i våre leveranser og i måten vi samarbeider med våre kunder og partnere.

KONTAKT OSS

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan bidra med å utvikle og gjennomføre prosjekter som er viktige for deg og din virksomhet!

Tlf.: +47 908 14 500
Nedre Slottsgate 8,
0157 Oslo

post@canterra.no

Org.nr. 926 085 123 MVA

Referanser

Våre konsulenter har hatt gleden av å bistå en rekke kunder med å utvikle og gjennomføre prosjekter som har vært viktige for dem og for en samfunnsmessig bærekraftig vekst og verdiskaping.