Ledige stillinger

Program- og prosjektledere IT

Canterra AS er et uavhengig konsulentselskap som eies av de ansatte og er lokalisert i Oslo. Vi bistår sentrale virksomheter i norsk næringsliv og offentlig sektor i alle faser av deres prosjekter – fra konseptutredning, gjennom hele prosjektets varighet inkludert overlevering og forvaltning. Det er viktig for oss at prosjektene vi er engasjerte i gir positive ringvirkninger og bidrar til å skape et bedre og mer bærekraftig samfunn for oss alle. 

Hvem søker vi?

Vi ønsker oss prosjektledere med minimum 5 års erfaring fra ledelse av IT-prosjekter og som evner å skape entusiasme og trivsel i sine prosjektteam. Hovedtyngden av våre IT-kunder er store virksomheter innen helse og offentlig sektor, og det er en fordel om du har erfaring fra noen av disse.

Du må ha relevant høyere utdanning fra høyskole eller universitet – på Master eller Bachelornivå. Det er en fordel om du i tillegg har relevante sertifiseringer (f.eks. Prince2, Prince2 Agile eller Scrum, Prosci eller ACMP) og erfaring med offentlige anskaffelser.

Du må være initiativrik og selvstendig, være god til å planlegge, jobbe strukturert og levere kvalitet. Vi er opptatt av å skape gode og nyttige løsninger som vi deler med kolleger og våre kunder – og da er det svært viktig med gode samarbeidsevner i tillegg til solid faglig kompetanse.

Du må ha gode kommunikasjonsevner, og beherske norsk skriftlig og muntlig. 

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr deg ansvarsfulle og relevante roller i varierte og komplekse prosjekter som vil gi deg faglige utfordringer og erfaringer som leder. Vi har erfarne og kunnskapsrike kollegaer som mer enn gjerne deler sin kompetanse og erfaring slik at du aldri er alene om å løse utfordringer til kundens beste.

Vi har et godt arbeidsmiljø hvor vi er opptatt av å lykkes sammen og du får mulighet til å ta aktiv del i utviklingen av selskapet. Våre medarbeidere skal ha en god balanse mellom jobb og fritid, samtidig som vi i noen perioder må stå på litt ekstra for å sikre gode leveranser. 

I tillegg til mulighet for eierskap, tilbyr vi gode betingelser som består av fastlønn, overskuddsdeling og pensjons- og personalforsikringer. Vi er også opptatt av å bli godt kjent med hverandre og har derfor flere faglige og sosiale sammenkomster gjennom året. 


Hvis dette treffer deg faglig og personlig vil vi svært gjerne høre fra deg!

Send oss din søknad vedlagt CV til post@canterra.no

Ta gjerne kontakt med May Kristin Engdahl på e-post may.engdahl@canterra.no eller telefon 950 21 290 dersom du har spørsmål angående stillingen.


Søknadsfrist 25. januar 2022.