Stilling ledig

Prosjektledere Bygg og IKT

Brenner du for faget prosjektledelse – da er du kanskje vår neste medarbeider?

Canterra er et nyetablert konsulentselskap som bistår sine kunder i alle faser av prosjekter. Dette omfatter bistand til å sikre at ambisjoner og strategier utvikles til godt definerte behov, mål og alternative løsninger, og til forutsigbar og effektiv gjennomføring av valgte prosjekter. Vi bidrar også med å sikre at prosjektets leveranser tas i bruk på en måte som gir ønskede nytteeffekter. 

Viktige dimensjoner i våre tjenester er prosjektledelse og -styring i kombinasjon med god forståelse for kundens bransje samt nødvendig domenekunnskap innen fagområdene bygg og IKT. Våre kunder er innenfor bransjene helse, samferdsel, bygg og offentlig forvaltning.  

Hvem søker vi?

Vi søker deg som har relevant utdanning fra høyskole eller universitet – på Master- eller Bachelornivå, og som ønsker å være med på å bygge og utvikle et nytt selskap. Du må ha noen års erfaring med ledelse og styring av komplekse bygg eller IKT prosjekter, og relevant domenekunnskap innen ett av disse to fagområdene. Det er også bra om du har kjennskap til, eller erfaring med, offentlige anbudsprosesser og anskaffelser.

Du må være strukturert, vise engasjement og ha en god porsjon stå-på-vilje. Vi søker deg som har lyst til å skape nyttige løsninger og å dele din kreativitet og kompetanse med kolleger og våre kunder. Du må ha gode lederegenskaper og være opptatt av å lykkes sammen med andre. Vi er også opptatt av at du har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.  

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr deg ansvarsfulle roller i spennende og komplekse prosjekter som vil gi deg både faglige utfordringer og store variasjoner. Vi har meget dyktige / kunnskapsrike medarbeidere som gjerne deler sin kompetanse og sine erfaringer med deg.  

Vi har et godt arbeidsmiljø hvor vi er opptatt av å lykkes sammen og hvor alle tilbys eierskap. Hos oss vil du kunne ta aktiv del i utviklingen av selskapet. Våre medarbeidere skal ha en god balanse mellom jobb og fritid, samtidig som vi i noen perioder må stå på litt ekstra for å sikre våre leveranser. 

I tillegg til eierskap, tilbyr vi gode betingelser som består av fastlønn, overskuddsdeling og pensjons- og personalforsikringer. Vi er også opptatt av å bli godt kjent med hverandre og tilbyr derfor flere faglige og sosiale sammenkomster gjennom året. 

Har du lyst til å bli med på å bygge og utvikle selskapet vårt, og vår beskrivelse treffer deg faglig og personlig vil vi svært gjerne høre fra deg!

Vi holder til i Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo.