Brenner du for faget prosjektledelse – da er du kanskje vår neste medarbeider?

 

Karriere og rekruttering

Brenner du for faget prosjektledelse og er en team- og relasjonsbygger som byr på deg selv både faglig og sosialt – da er du kanskje vår neste medarbeider? Vi tilbyr deg et godt arbeidsmiljø hvor vi er opptatt av å lykkes sammen – i et selskap som eies av de ansatte, og hvor vi ønsker at alle skal delta aktivt i utviklingen av selskapet.

Vi ønsker oss flere gode kollegaer med erfaring fra å utvikle, lede og styre komplekse prosjekter innen bygg, infrastruktur og teknologi. Vi jobber innenfor følgende bransjer;

  • Helse
  • Samferdsel
  • Bygg
  • Offentlig forvaltning

Du må ønske å jobbe i et høykompetent miljø med dyktige og hyggelige kollegaer som bryr seg om hverandre og er opptatt av å lykkes sammen. Du må videre være opptatt av å levere gode resultater, skape gode relasjoner og forvalte den tilliten som våre kunder gir oss i våre oppdrag på en profesjonell måte. Sammen skal vi videreutvikle en kultur tuftet på selskapets verdigrunnlag hvor våre medarbeidere skal være bevisst sitt samfunns- og miljøansvar, og hvor våre kjerneverdier står meget sterkt.

Vi tilbyr mulighet for eierskap og et sted hvor du aktivt kan være med på å utvikle selskapet.

Prosjektledere IT

28. juni 2023

Vi ønsker å styrke IT teamet vårt med flere prosjektledere. Vi henvender oss derfor både til dere som har mellom to-tre års erfaring og dere som har mer enn fem års erfaring fra ledelse av IT-prosjekter.

Les mer

KONTAKT OSS

Hvis dette treffer deg faglig og personlig vil vi svært gjerne høre fra deg!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om muligheter for å bli med på laget vårt. 

Canterra
Mars 2021
Fotograf Caroline Roka

Olav Aarrestad

Daglig leder
May-CV

May Kristin Engdahl

Økonomi og HR ansvarlig